עוגיות שוקו-בננה עשירות בסיבים תזונתיים

מתאים ל: טבעוני ✔️ ללא גלוטן ✔️ ללא חלב ✔️ ללא סוכר מוסף ✔️

:Share

מצרכים (לכ-15 עוגיות):

  • 2 בננות בשלות מאוד.
  • 1/3 כוס אבקת קקאו.
  • 1/2 כוס חמאת בוטנים (עדיף קראנצ'ית עם חתיכות בוטנים).
  • 1/4 כוס שוקולד צ'יפס.

אופן ההכנה:

  1. מחממים תנור ל-170 מעלות.
  2. מועכים היטב את הבננות עד לקבלת מרקם חלק.
  3. מוסיפים את יתר המרכיבים ומערבבים היטב עד שהתערובת אחידה.
  4. בעזרת 2 כפות יוצרים כדורים ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
  5. אופים כ-15 דקות.
  6. מוציאים מהתנור ומניחים לעוגיות להתקרר לפני ההגשה.

שימו לב:
– התערובת אמורה להיות מעט רטובה – אם קשה ליצור ממנה כדורים בידיים ואפשר רק להניח עם כף, זה בסדר!
איך להפחית את טעם הבננה? השתמשו בבננות בשלות מאוד – כך הסוכר הטבעי יישאר, אבל הטעם של הבננה יתפוגג.

ערכים תזונתיים לעוגיה (מתוך 15 עוגיות):

  • קלוריות: כ-81
  • חלבונים: כ-2 גרם
  • פחמימות: כ-6.5 גרם
  • שומנים: כ-5.5 גרם

עוגיות שוקולד עשירות בסיבים, טעימות, ומוכנות בצ'יק – נסו ותיהנו!

סרטון של המתכון באינסטגרם שלי: https://www.instagram.com/p/DFU0IAVolGc/

:Share

רוצים לקבל ממני עוד מתכונים וטיפים שווים?

הירשמו לקהילה שלי "תזונה שפויה" ותקבלו מתכונים שווים, סודות תזונה בלעדיים וטיפים שבאמת עובדים

בעת מילוי טופס הרישום אני מאשר.ת קבלת דוא"ל והודעות.