עוגיות פאדג' שוקולדיות שמתמוססות בפה

עשירות בטעם ✔️ פאדג’יות ורכות ✔️ קלות להכנה ✔️

:Share

עוגיות פאדג' שוקולדיות

מצרכים (לכ-10 עוגיות קטנות):

  • 1 חבילת שוקולד מריר איכותי (70% ומעלה).
  • 1 כף שמן רגיל.
  • 1 ביצה (גודל M).
  • 3 כפות סוכר או כל ממתיק אחר.
  • 1 כף קמח (אפשר כוסמין, מלא או לבן).
  • 1/4 כפית אבקת אפייה.

אופן ההכנה:

  1. ממיסים את השוקולד עם השמן במיקרוגל בפולסים קצרים ומערבבים עד שמתקבל מרקם חלק.
  2. מצננים מעט את התערובת במקרר.
  3. בקערה נפרדת, טורפים את הביצה עם הסוכר עד שהתערובת מעט מתבהרת.
  4. מוסיפים את השוקולד המומס ומערבבים היטב.
  5. מערבבים את הקמח עם אבקת האפייה ומוסיפים לתערובת בהדרגה תוך ערבוב.
  6. מכניסים למקרר לרבע שעה – עד שהתערובת מסמיכה למרקם המזכיר נוטלה.
  7. בעזרת כף גלידה קטנה או 2 כפיות, מניחים תלוליות קטנות על מגש מרופד בנייר אפייה.
  8. אופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות למשך 8-12 דקות בלבד – העוגיות צריכות להישאר רכות מבפנים.
  9. מצננים כמה דקות להתייצבות, ואז… טועמים ונהנים!

טיפ תזונתי:

לכל הכמות כ-980 קלוריות – חלקו את המסה למספר העוגיות שתקבלו, וכך תוכלו לחשב את הערך התזונתי לכל עוגיה.

שוקולד תמיד משפר את מצב הרוח – אז תיהנו מכל ביס!

סרטון של המתכון באינסטגרם שלי – https://www.instagram.com/p/CzGaEqKIeCL/

:Share

רוצים לקבל ממני עוד מתכונים וטיפים שווים?

הירשמו לקהילה שלי "תזונה שפויה" ותקבלו מתכונים שווים, סודות תזונה בלעדיים וטיפים שבאמת עובדים

בעת מילוי טופס הרישום אני מאשר.ת קבלת דוא"ל והודעות. 

מוכנים לשינוי אמיתי? זה הזמן לקחת שליטה על התזונה שלך!

ליווי תזונתי אישי בגישת תזונה שפויה

דיאטנית קלינית - גל רובינשטיין