מצרכים:
- 1 חבילת שוקולד מריר (לפחות 60% קקאו).
- 4-5 פריכיות אורז / כוסמת מפוררות.
- אופציונלי: 1 כף שמן (למרקם חלק יותר).
אופן ההכנה:
- ממיסים את השוקולד בקערה חסינת חום במיקרוגל, בפולסים של 30 שניות, עד שהוא נמס לחלוטין.
- מערבבים היטב, ואם רוצים – מוסיפים כף שמן לתערובת.
- מוסיפים את הפריכיות המפוררות ומערבבים עד שהכל מצופה היטב בשוקולד.
- משטחים את התערובת על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
- מכניסים למקפיא למשך 15 דקות, עד שהשוקולד מתקשה.
- שוברים לחתיכות בגודל הרצוי – וזהו, מוכן לנשנוש!
טיפ תזונתי:
רוצים לשלוט בכמות? לפני ההקפאה, צרו גבעות קטנות מהתערובת וכך תוכלו לדעת כמה יחידות הכנתם ולחשב את הערכים התזונתיים בהתאם.
נשנוש מתוק, קראנצ’י ומפנק – בלי ייסורי מצפון!
סרטון של המתכון באינסטגרם שלי – https://www.instagram.com/p/C17GPywoEWA/